Over mij

Sinds ik de kracht van tekenen heb ontdekt volg ik veel opleidingen en trainingen. Het motiveert mij om met veel plezier voor bedrijven te tekenen en zo meerwaarde te leveren. Ik zal je er wat meer over vertellen:

Tekenen

Tekenen associeerde ik vroeger met ontspanning. Iets waar ik tijdens een burnout behoefte aan had. Ik ben gaan tekenen om meer energie te krijgen. Dat lukte! Al snel ontdekte ik dat tekenen veel meer brengt: met tekenen kom je tot de kern en het helpt om een gezamenlijk gedeeld beeld te geven. En dat niet allen, het is tastbaar, helpt om dezelfde taal te spreken en focus te krijgen.

Het gesprek

En de kracht van tekenen gaat verder. Ik ontdekte dat mijn tekeningen helpen om het gesprek op gang te brengen. Om meer verbinding en vertrouwen in organisaties te brengen. Ik heb veel veranderingen meegemaakt. Zag dat organisaties veel informatie zenden en werknemers klaagden dat ze nooit wat over de veranderingen hoorden. Met mijn achtergrond als socioloog vond ik dat fascinerend. En ik vond in het visueel maken van veranderingen en communicatie de oplossing!

Inzicht – overzicht – uitzicht

Door het gesprek te voeren ontstaat verbinding en vertrouwen. Ik help met mijn tekeningen organisaties het gesprek op gang te brengen en inzicht te geven. Vervolgens kan ik met een tekening overzicht geven, bijvoorbeeld door het proces te tekenen. Ook kan ik een uitzicht geven op de gewenste situatie, door een tekening te maken over de gewenste richting.  En dat kan ik bieden door mijn passie voor tekenen in te zetten.